4shared

Certificates

Organic Labeling and Certification

Certificates 2017-02-26T06:13:10+00:00
Rawsnacks

See the Control Report – Fødevarestyrelsens kontrolrapporter offentliggøres, så kunderne kan se, hvor god den enkelte virksomhed er til at følge de regler, der skal sikre, at fødevaresikkerheden er i top. Resultaterne af fødevarekontrollens tilsyn med virksomhederne er offentlige. Kunder og forbrugere kan se smiley og kontrolrapporter kort efter kontrolbesøget.

Certificates - Organic Certificate Rawsnacks Danish

Download

Certificates - Organic Certificate Rawsnacks English

Download

Rawsnacks Organic Label

Det røde Ø-mærke med teksten “Statskontrolleret økologisk” fortæller, at det er de danske myndigheder, der har ført kontrol med den pågældende virksomhed, der sidst har forarbejdet, pakket eller mærket et økologisk produkt.

Ø-mærket med teksten “Statskontrolleret økologisk” kan frivilligt sættes på økologiske fødevarer og visse økologiske nonfood-produkter, når de er tilberedt under økologikontrol i Danmark.

Rawsnacks EU Certificate

EU’s økologimærke. Når en fødevare er mærket med EU’s økologilogo, viser det, at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

Rawsnacks Bio Certificate

Bio Siegel-mærket er det tyske statslige økologimærke. Der findes andre tyske økologimærker, men dette er den tyske stats forsøg på at lave et mærke, som samler de andre, så forbrugeren kun behøver at kende et mærke. Mærket lever som minimum op til EU’s økologiregler.

Rawsnacks Refood Certificate

REFOOD mærket er en ordning for virksomheder i fødevare- og servicesektoren, som gør en aktiv indsats mod madspild og genanvendelse. REFOOD mærket er en certificering, som bygger på en fælles vision om en bæredygtig fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse.

Rawsnacks Vegan Certificate

VEGAN Siegel-mærket er udviklet og udstedt af Den Europæiske Vegetar Union (VEBU) i Tyskland. Som led af certificeringen analyseres ingredienser, vitaminer og smagsstoffer i forbindelse med fremstillingsprocessen. Efterfølgende foretages ekstra laboratoriekontrol ved stikprøver.

Del siden..Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
css.php