4shared

Referencer

Referencer 2017-08-07T05:10:15+00:00
Testimonials Rawsnacks
”Raw Snacks økologiske snack- og proteinbarer er uden tilsat sukker, E-numre og konserveringsmidler – Dét tiltaler mig, samtidig med at man ved, det man spiser, er nøje udvalgte kvalitetsråvarer.”
Mathias Kristiansen
Testimonials Rawsnacks
“Jeg er stor tilhænger af, at det jeg spiser, er RIGTIG mad! Derfor synes jeg også, at Raw Snacks hitter! For der forefindes ikke tilsatte sukkerarter, E-numre eller konserveringsmidler i deres produkter! Du finder kun naturens fantastiske produkter heri!”
Tina Bianca Mosekjær Madsen, kost- og træningsvejleder
Testimonials Rawsnacks
”Det er et godt supplement til at holde energien oppe på runden, under træningen eller bare hvis man mangler lidt energi i løbet af dagen!”
Christian Gløet, professionel golfspiller
Testimonials Rawsnacks
”Ikke nok med de smager super godt, så indeholder de også en masse god energi til kroppen i form af de rigtige fedtsyrer, de rigtige kulhydrater og ikke mindst det rigtige sukker! Kort sagt: En perfekt snack til farten eller efter en god træning!”
Christian Kaufmann Olsen
Testimonials Rawsnacks
”Jeg går op i hvordan min mad er fremstillet og hvilke råvarer den består af, og her er ikke en finger at sætte på Raw Snacks. De er 100 % økologiske, og passer perfekt som snack mellem mine træninger. I dag har jeg trænet 3 gange, og her er proteinbaren et glimrende supplement for at få fyldt lidt ekstra på inden næste træning starter!”
Kim Astrup Sørensen, professionel badmintonspiller
Testimonials Rawsnacks
”Jeg går op i min kost, dog uden at være fanatisk. Uanset om man følger en kostplan eller blot vil have stillet den lette sult, er Raw Snacks et velegnet supplement, som bidrager med at holde motoren kørende på bedste vis – man behøver ikke være mekaniker for at vide, hvilket brændstof der passer bedst til ens bil. Det samme gør sig gældende for brændstoffet til ens egen krop.”
Mathias Lemvig Larsen

Morten Rene Pederzen (Denmark)
Personal Trainer and Coach Certified Elite Trainer

Referencer

Johannes Berg Rasmussen (Denmark)
Ultra Cyclist (Team RAAM 2014)

Referencer
Aarhus Haandbold

“‘Vores Hold’ er et projekt, vi har startet for at bringe håndboldklubberne i Østjylland, Djursland og Århus Håndbold endnu tættere på hinanden.

Vi i Århus håndbold ønsker at være en udviklingen af håndboldspillere i Østjylland, så de østjyske klubber også i fremtiden kan levere flotte resultater og udvikle spillere til glæde for Århus håndbold Ligahold samt de øvrige østjyske eliteklubber.”

Læs mere her.

S-Projekt

Projekt S er selvudviklingsforløb for unge piger i alderen 10-16 år med fokus på selvtillid, selvværd, sundhed og styrke.

Forløbene er en kombination af undervisning, dialoger, gruppeøvelser og fysisk aktivitet. På forløbene styrkes pigerne til at sætte grænser, stå ved sig selv samt at skabe et positivt selvbillede.

Projekt S er en sej fritidsaktivitet, hvor bl.a. humor indgår for at løsne op for det der kan være svært at tale om, og samtidig skabes der både fysisk og psykisk velvære hos den enkelte.

Raw Snacks Forhandlerer

VIRKSOMHEDS REFERENCER

Nedenstående firmaer tilbyder et sundt udvalg af vores ‘Mini Raw Snacks’ til deres kunder og ansatte.
Del siden..Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
css.php