4shared

Morten Rene Pederzen

Morten Rene Pederzen 2017-01-02T05:04:15+00:00

SPOKESPERSON

Jeg hedder Morten Rene Pederzen og er personlig træner og specialist inden for antiaging/sundhed. Derfor er det vigtigt at jeg i mit job og til mig selv har de bedste produkter der findes inden for det felt. Som regel lykkes det også at finde disse produkter.
En af dem der har været virkelig svære at finde var en velsmagende, sund og effektiv protein og energibar, som mine kunder også kunne lide. Jeg har prøvet utallige produkter, som stort set alle har skuffet. Barerne har været for dårlige, for søde, for usunde, for uigennemskuelige. Der har været for meget sukker, farve og syntetiske ting i. De få sunde jeg fandt, smagte dårligt og var umulige at sælge.

På et tidspunkt læste jeg så om Raw Snacks. Filosofien og tankerne bag produktet fangede mig straks, især fordi jeg tror at de rette tanker er forudsætningen for et unikt produkt, så jeg så en mulighed i produktet. Jeg fik fat i nogle prøver som jeg delte med min kæreste. Og for første gang blev jeg positivt overrasket, det var en lækker bar, håndlavet af de bedste og reneste produkter, med suveræn smag, sprødhed og konsistens. Flot emballage der gjorde det muligt at se hvad man fik, og med de rette sammensætninger af vitale stoffer, som levede op til mine krav. Der er ingen tvivl om at Raw Snacks slår alle andre lignende produkter med flere længder.

Raw Snacks har en pris og variation der vil tiltale alle der går efter høj kvalitet, og maksimal sundhed, i både deres sport, eller som en sund snack i deres hverdag, den bliver et hit i de seriøse menneskers kredse.

Jeg kommer selv til at bruge produktet til både mine slankehold og Fitness Elite hold, samt Teagreen-kuren, og selvfølgelig til mig selv. Så nu kan jeg afslutte lang tids søgen efter den rette bar, og samtidig give Raw Snacks den bedste anbefaling til alle der seriøst vælger det bedste til deres krop, det bliver ikke bedre.

Foto øverst:
Raw og naturlig fitness atlet Morten Rene Pederzen 50 år
Foto nederst:
Mr.Fitness finalist 2001 Morten Rene Pederzen 41 år

Morten Rene Pederzen
Personlig træner og Coach
Uddannet Elitetræner

Website: www.mortenrenepederzen.dk

Del siden..Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
css.php