4shared

Niclas Tonnesen

Niclas Tonnesen 2017-01-02T05:04:14+00:00

Sponsorat

Vegansk Livsstil

Mit navn er Niclas Tonnesen. Jeg 25 år gammel, født og opvokset i Hammerum ved Herning. Til dagligt arbejder jeg på et lager udenfor Ikast, hvor jeg primært tømmer containere for gods. Jeg er egentlig uddannet miljøteknolog fra Aarhus Erhvervsakademi. Jeg har dog valgt at arbejde på et lager, fordi jeg ønsker at have mere tid og mentalt overskud til at fokusere på min kost, træning samt at sprede mit budskab om vegansk livsstil.

For godt 10 år siden satte jeg for første gang mine fødder i et fitnesscenter, som erstatning for flere års taekwondotræning på højt plan. Dengang, og i mange år efter, var det blot for at holde mig i gang og have en veltrænet krop og opnå selvaccept derigennem. I dag accepterer jeg mig selv, som jeg er, og årsagen til at jeg træner, er for at vise verden, at det er mere end muligt at opnå en flot og imponerende fysik uden at indtage hverken kød, mælk, ost eller æg. Det er faktisk slet ikke nødvendigt. Træningen handler heller ikke kun om min krop, men også i høj grad om at forstå sindet og min mentalitet, hvilket jeg finder fuldstændig fascinerende.

Som atlet forsøger jeg hele tiden at udvikle og forbedre min krop og mit sind. Til det er ernæring et nøglepunkt for mig. Raw Snacks produkter giver mig en hurtig, lækker og næringsrig snack, hvilket jeg har brug for, da jeg har et aktivt arbejde på lageret og styrketræner 5 gange i ugen. Mad er ikke bare mad, og Raw Snacks giver mig et lækkert mellemmåltid, der består af gode økologiske råvarer, der er minimalt forarbejdet, hvilket er vigtig for mig, da det giver mig brændstof af høj værdi, og det kan mærkes på kroppen og sindet.

Mit mål lige nu er at blive ved med at bygge muskelmasse på, indtil jeg når et passende udtryk.

”It is not about being the biggest, but being the greatest.”

På sigt håber jeg på, at kunne inspirere flere til at få en mere aktiv livsstil og spise flere planter – uden at gå på kompromis med livskvalitet, tværtimod.

Del siden..Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
css.php