4shared

Søren Bystrup

Søren Bystrup 2017-01-02T05:04:13+00:00

Sponsorat – Elite Atlet

Mit navn er Søren Bystrup Jacobsen. Jeg er 31 år og eliteathlet. Jeg har dyrket sporten på højt plan gennem de sidste 12 år og er i kraft af masser af hårdt arbejde i dag blandt de bedste i verden.

I 2012 var jeg den første danske herre nogensinde på podiet ved ITU VM. I 2013 vandt som den 2. dansker i historien en Powerman, da jeg slog den forsvarende verdensmester ved Powerman Østrig. I 2014 og 2015 gentog jeg bronzemedaljen ved VM.

Det kræver en del træning, og som elite-duathlet skal der tilbagelægges nogle træningskilometer om året. Typisk cykler jeg 20.000 km om året og løber 4.000 km.

Disse træningsmængder kræver at kroppen får det rigtige brændstof, og der er Raw Snack uundværligt for mig. Det er en god og sund bar, som holder energien høj hele dagen fra den tidlige morgenløbetur til eftermiddagens cykeltræning.

Jeg er fuldstændig overbevist om at jeg kan blive verdens bedste duathlet! Jeg har ligget nr. 1 på verdensranglisten, men jeg mangler stadig at vinde VM, og det er mit altoverskyggende mål i 2016.

I 2016 er der også EM i duathlon i centrum af København. Jeg forventer at det vil give sporten et massivt fokus i Danmark og jeg håber selvfølgelig at det bliver med mig på toppen af podiet!

Jeg er glad for, at Raw Snacks er med til at hjælpe mig til at opnå mine mål.

Del siden..Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
css.php